TIPY NA VÍKEND: Lunapark, rybí slavnosti nebo folkové koncerty

20. 8. 2021 9:57 - | Tipy

Je tu další srpnový víkend a proto jsem si opět pro vás připravili tipy kam zajít, určitě je z čeho vybírat.

Folkový Most:
Kdy: Pátek a sobota (20. a 21.8.2021)

O tradiční mosteckou akci ve znamení folku, letos obyvatelé nepřijdou. Letos bude dvou denní a nabídne zajímavé interprety. V pátek se na pódiu představí René Matlášek, Martin Jáchym, Lenka Filipová a Cop. Sobota pak nabídne zpěváka Milana Urzu, Schovanky, Vlastu Redla, Vojtu Kiďáka Tomáška a Jana Poholoda. Tentokrát se akce bude konat na Benediktu a při vstupu je třeba se prokázat negativním testem nebo očkováním.

Přípravné zápasy házenkářek DHK Baník Most:
Kdy: Pátek a sobota (20. a 21.8.2021)

V pátek od 17:30 se střetnou ve sportovní hale házenkářky Mostu s týmem KPR Kobierzyce. V sobotu pak od 19:30 s Mosonmagyaróváry. Přijďte podpořit!

1.kolo poháru Českého florbalu v Mostě:
Kdy: Sobota a neděle (21. a 22.8.2021)

Po dlouhé přestávce znovu vyběhnou na hřiště hráči mosteckého florbalového klubu FBC Vipers. Utkání budou probíhat v prostorách školy ve Velebudicích. V sobotu se od 11:00 střetnou s Plzní a poté od 14:00 s týmem Olymp Florbal. V Neděli od 10:00 sehrají utkání s Teplicemi a od 13:00 zakončí 1.kolo zápasem proti Lovosicím.

Lunapark aneb rozloučení s létem v Oseku:
Kdy: Pátek – Neděle (20-22.8.2021)

Místo tradičních Oseckých slavností letos pouze Lunapark. Nebudou chybět atrakce jako labutě, basketbal, řetízák, bourací auta nebo horská dráha.

Rozloučení s létem v městském sportovním areálu v Oseku:
Kdy: Sobota a neděle (21. a 22.8.2021)

FrýTajm Osek společně s Kulturní centrum Osek pořádají rozloučení létem ve velkém stylu! V areálu budou po celou dobu akce připraveny atrakce pro děti a stánky s občerstvením. V nabídce je i zajímavý program v podání zorbingu, fotbalového utkání Osek vs Krásný Dvůr, Dje, Kouzelníka Davida Kozloka, Skupiny O.LI. a koncert známého rapera Lipo.

Koncert skupiny Dekameron Band v Oseku:
Kdy: Pátek (20.8.2021)

V Oseku to bude žít i v pátek. Na koupališti si můžete přijít užít koncert skupiny Dekameron Band, která začne hrát od 20:00. Vstupné je zdarma.

Výstava historické vojenské techniky v Oseku na Luce:
Kdy: Sobota a Neděle (21. a 22.8.2021)

Osek nabídne tento víkend nespočet akcí a mezi jednu zajímavou patří i výstava historické vojenské techniky. V sobotu bude možné ji navštívit od 9:00 do 18:00. V neděli pak od 9:00 do 15:00. 

Koncert zpěváka Jaromíra: Nohavici na Loučkách
Kdy: Sobota (21.8.2021)

V sobotu odehraje Jarek Nohavica svůj koncert v rámci své tour i v Litvínově. Těšit se můžete na známé i nové písničky. Vstupenky jsou stále v prodeji.

Rybí slavnosti v Litvínově:
Kdy: Sobota (21.8.2021)

V sobotu se budou konat na sádkách Pavel hned vedle městského hřbitova tradiční rybí slavnosti. Nebude chybět živá hudba, soutěže a rybaře pro děti, rybí speciality a občerstvení.

Patokryjská Vlna 2021:
Kdy: Sobota (21.8.2021)

Obec Patokryje zve na tradiční Patokryjskou Vlnu, která nabídne odpoledne plné zábavy. Zahraje i Karel Kachovec a George a Beatovens, The Beatles revival a Ein Lukesle Buntes. Moderuje Zdeněk Lukesle.

Rooftop party na nejvyšší budově města Most:

Kdy: Sobota (21.8.2021)

Sobotní večer bude patřit party na střeše největší mostecké budovy SHD Komes. Zde se bude konat již letošní druhá akce pořádaná N-clubem. Znovu přinese žánry jako je deep house, techno nebo tech house. Na střeše se představí: Nene, VIIITO, Weiden, Rase nebo DJ Waci. Nebudou chybět míchané drinky, občerstvení a ohňostroj.

Veřejné bruslení v Miniaréně Most:

Kdy: Sobota (21.8.2021)

Přijďte si zabruslit do nové Miniarény pod nemocnicí. Vstupné je 50 korun na hodinu. Začíná se od 15:00 a končí v 18:30. Rezervace na tel.: 720636341
(Max počet osob 10)

Reklama



Další v kategorii Tipy

TIPY NA VÍKEND: Truck Trial, koncerty nebo Velká cena v Krasokolečkování

Přinášíme další tipy kam vyrazit o víkend. Doufáme že si i tentokrát dokážete vybrat a někam vyrazíte! Truck Trial BraňanyKdy: […]

FOTO DNE: Studenti prošli průvodem město Litvínov. Poté začal letošní majáles

Dnes odpoledne odstartoval v Zámeckém parku v Litvínově další ročník studentského Majálesu. Studenti z T. G. Masaryka a ZUŠ Litvínov, […]

ZAJÍMAVOST: Litvínov se chystá na největší akci roku. Uskuteční se tradiční Valdštejnská Slavnost

Už ve středu 1. května 2024 město Litvínov ožije tradičně slavností Valdštejnů. Připraven je zajímavý celodenní program, který nabídne plno […]

×