ŠPRTEC: Mostečtí se zúčastnili turnaje v Mutěnicích

22. 9. 2021 15:30 - | Sport

Z tříčlenné mostecké výpravy se na šprtcovém turnaji v jihomoravských Mutěnicích nejvíce dařilo Daliboru Semovi. V celkovém pořadí obsadil třináctou příčku a zvítězil v hodnocení mladších žáků. Jan Matuščín skončil patnáctý a Jozef Matuščín devatenáctý. Vyhrál modřický Jiří Nakládal.

Ve Středisku volného času Most se hrál Pohár United Energy, zařazený do Českého poháru jako nejnižší kategorie Expres. V místní konkurenci zvítězil Jakub Hasil před Daliborem Semem a Ondřej Frýbou.

V následujícím soutěžním víkendu jedou mostečtí stolní hokejisté opět na jižní Moravu. V Břeclavi se zúčastní 24. ročníku Českomoravského poháru družstev ve šprtci.

VÝSLEDKY:

Mutěnice Open – billiard-hockey šprtec – Český pohár, kat. ČP12 – 1. Jiří Nakládal, 2. Miroslav Škorpík (oba BHC Dragons Modřice), 3. Ladislav Šustáček (SHL Brno), …, 13. Dalibor Sem, 15. Jan Matuščín (oba BHC StarColor Most), 19. Jozef Matuščín (BHC Most)

Pohár United Energy I. – billiard-hockey šprtec – Český pohár, kat. Expres – 1. Jakub Hasil, 2. Dalibor Sem, 3. Ondřej Frýba, 4. Matyáš Vaníček, 5. Jan Matuščín (všichni BHC StarColor Most), atd.
Foto – BHC Most: Pohár United Energy ve šprtci

Reklama



Další v kategorii Sport

OBRAZEM: Na Benediktu se uskutečnil Festival tance. Přilákal malé i velké tanečníky

V pondělí 29. dubna 2024 se v prostorách nově zrekonstruovaného amfiteátru na Benediktu v Mostě uskutečnil Festival tance. Nabitý program […]

CHYSTÁ SE: Dračí lodě letos opět vyplují na Matyldu. Registrace do závodu je již spuštěna

Opět po roce se v rekreačním areálu Matylda uskuteční jedna z největších sportovních akcí v Mostě a to závody dračích […]

FOTBAL: Most doma remizoval s Brozany

Fotbalisté Baníku Most – Souš dnes přivítali na domácím stadionu v dalším kole ČFL tým Sokol Brozany. Vyrovnaný zápas nepřinesl […]

×