CHYSTÁ SE: V Mostě se uskuteční druhý ročník Food Festivalu

6. 5. 2022 9:25 - | Tipy

Nákupní centrum Central Most a Statutární město Most si pro milovníky jídla připravili téměř 30 stánků s nejrůznějším jídlem a pitím, odpočinkovou zónu, hudební vystoupení, karikaturistu či sladký koutek pro mlsné jazýčky. To vše nabídne již v pořadí druhý ročník oblíbeného Food Festivalu, který je naplánován na sobotu 14.května. Central Most navíc oslaví své 14. narozeniny, takže je pro každého připravena porce selátka s pivem zdarma. Akce bude probíhat od 10:00 do 22:00 hodin v Mostě na 1. náměstí a uvnitř Centralu.
 
Těšit se můžete na velký výběr tradičních i netradičních pokrmů. Od klasického burgeru s hranolky, přes italské nebo latinskoamerické speciality se můžete projíst až ke šnekům či dobrotám z hmyzu. Milovníci piva si mohou vybrat nejen mezi Mosteckým pivovarem, Hákovo parním pivovarem, ale i dalšími řemeslnými pivovary. Dámám je možnost nabídnout kromě piva i různé míchané koktejly, víno či prosecco. Děti se jistě rády zastaví pro oblíbené hranolky s kečupem, ke kterým si dají limonádu nebo ovocnou šťávu. Nemůžeme zapomenout ani na sladkou tečku v podobě rolované zmrzliny či cukrové vaty.
 
V prostorách Radničního parku bude prostor pro odpočinek s bohatou herní zónou pro děti se skákacím hradem, malováním na obličej a balonkovou Evičkou. Mezi 14. hodinou a 15. hodinou budou moci návštěvníci festivalu hlasovat o nejchutnější guláš, kdy výherce klání bude odměněn dárkovým šekem od centra Central Most v hodnotě tři tisíce korun. V rámci celého dne budou probíhat i další doprovodné soutěže o zajímavé ceny.
 
Hudebníky a kapely Czech IT, Petra Lüftnera, Stand-up, Gaia Mesiah a Michala Hrůzu s kapelou doplní i vystoupení taneční skupiny The F.A.C.T. nebo krkolomné kousky parkouristů.
 
Navíc v letošním roce slaví Central Most své 14. narozeniny, a proto budeme všem se staženou aplikací od 13:00 hodin rozdávat porci selátka a 0,5l piva zdarma. Návštěvníci si mohou na památku odnést karikaturu, kterou Vám nakreslí náš umělec uvnitř centra či fotografie z Balonkoboxu.
 
K této události bude parkování v podzemních garážích v nákupním centru Central Most zcela zdarma.

Reklama



Další v kategorii Tipy

FOTO DNE: Studenti prošli průvodem město Litvínov. Poté začal letošní majáles

Dnes odpoledne odstartoval v Zámeckém parku v Litvínově další ročník studentského Majálesu. Studenti z T. G. Masaryka a ZUŠ Litvínov, […]

ZAJÍMAVOST: Litvínov se chystá na největší akci roku. Uskuteční se tradiční Valdštejnská Slavnost

Už ve středu 1. května 2024 město Litvínov ožije tradičně slavností Valdštejnů. Připraven je zajímavý celodenní program, který nabídne plno […]

CHYSTÁ SE: Dračí lodě letos opět vyplují na Matyldu. Registrace do závodu je již spuštěna

Opět po roce se v rekreačním areálu Matylda uskuteční jedna z největších sportovních akcí v Mostě a to závody dračích […]

×